Jones hoopt op thuisdebuut voor Cambuur: ''Dit is pas het begin''

0
Jones hoopt op thuisdebuut voor Cambuur: ''Dit is pas het begin''

Matias Jones heeft maandag zijn debuut gemaakt voor SC Cambuur. Ondanks de nederlaag kijkt de spits met goede gevoelens terug op zijn eerste minuten in het geelblauw.

"Het is natuurlijk altijd mooi om je debuut te maken en ook dat ik weer terug ben in Nederland. Alleen we hadden wel gehoopt op een resultaat en die kwam er niet", begint hij tegenover Omroep LEO. "Ik ben blij, maar ik had liever drie punten gehad. Maar het geeft een goed gevoel om weer in Nederland te spelen. Ik wilde hier weer naartoe vanaf het moment dat ik weg ging bij FC Groningen. Ik ben blij met deze kans."

Jones begint mogelijk vrijdag in de basis. "Dit is pas het begin. Ik wil met het team hogerop komen en de play-offs halen. We gaan er hard voor werken en moeten vaker gaan scoren", vervolgt de spits. "We moeten morgen resultaat halen. Het is een belangrijke wedstrijd en moeten het vertrouwen snel terugkrijgen."

Jones hoopt zodoende zijn thuisdebuut te maken. "Het stadion is heel erg mooi, dat zag ik meteen. Ik hoop dat we er een mooie wedstrijd van kunnen maken voor de mensen die er altijd zijn. Met FC Groningen heb ik ook tegen NEC gespeeld. Ze hebben goede spelers. Als we zonder concentratie spelen, dan gaan we problemen krijgen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›