De Gier over Cambuur: ''De messen zullen geslepen zijn''

( 0 reacties)
De Gier over Cambuur: ''De messen zullen geslepen zijn''

Cambuur neemt het vrijdagavond, in eigen huis, op tegen NEC Nijmegen. Bij een overwinning zouden de thuisploeg een paar plaatsjes kunnen stijgen, maar een nederlaag betekent dat NEC over Cambuur heen zal gaan. 

"We hebben met een positief gevoel toegeleefd naar de wedstrijd van morgen", vertelt NEC-trainer Jack de Gier op de clubwebsite. "Natuurlijk is SC Cambuur een heel andere tegenstander dan Jong FC Utrecht en wordt er morgen wat meer gevraagd, maar winnen is altijd goed voor het gevoel.

De Gier merkt dat er een goede sfeer hangt. "De afgelopen weken merk ik dat er een positief gevoel terugkeert binnen de spelersgroep en dat we steeds meer geloof krijgen in ons eigen kunnen. Daar willen we de komende wedstrijden op voortborduren."

De oefenmeester ziet SC Cambuur en NEC als vergelijkbare ploegen. "Beide ploegen hebben grote historie en horen wat dat betreft misschien wel thuis in de Eredivisie. Toch hebben we allebei op dit moment niet het aantal punten dat we graag zouden willen hebben. Daarnaast hebben we beide een fanatieke achterban die net dat extra zetje kunnen geven. Hopelijk drijft ons dat naar de overwinning morgen."

De Gier verwacht een scherp Cambuur. "Om je dan te plaatsen voor de play-offs zijn dit belangrijke wedstrijden. Zij hebben maandag verloren van Jong AZ, dus dan kun je verwachten dat de messen morgen geslepen zullen zijn. Daar moeten wij ons op instellen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›