''Kan ook heel boos worden en mensen doormidden gaan schoppen''

( 0 reacties)
''Kan ook heel boos worden en mensen doormidden gaan schoppen''

Joey van den Berg is redelijk tevreden met het punt dat NEC afgelopen vrijdag behaalde op bezoek bij SC Cambuur. Wel baalt de ervaren middenvelder van zijn gele kaart, die hij kreeg van scheidsrechter Jochem Kamphuis.

"We maakten kans op de overwinning, maar hadden in de eindfase net geen geluk. Dat zit het hele seizoen eigenlijk al een beetje tegen", doelt Van den Berg in gesprek met FOX Sports op de huidige vijftiende plaats van NEC.

In Leeuwarden werd Van den Berg op de bon geslingerd. "Ik was een beetje boos. Hij vindt dat ik te fel reageer. Ik zeg in de rust nog tegen hem: jij bent een beetje mijn uitlaatklep. Ik kan ook heel boos worden en mensen doormidden gaan schoppen, maar ik doe het tegen jou, zei ik tegen de scheids", vervolgt hij.

"Ik heb twee jaar in Engeland gespeeld en daar geen een kaart gekregen voor commentaar op de scheidsrechter. Maar daar worden echt dingen gezegd, daar houd jij je oren echt voor dicht. Die mannen weten gewoon, dat er emotie bij komt kijken", aldus Van den Berg.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›