Booy hekelt cynisme: ''Het glas in Leeuwarden is altijd half leeg''

( 1 reacties)
Booy hekelt cynisme: ''Het glas in Leeuwarden is altijd half leeg''

Volgens Foeke Booy staat SC Cambuur niet op de plek waar het hoort te staan in de Keuken Kampioen Divisie. De technisch manager van de Leeuwarder club beseft als geen ander dat de huidige elfde plaats Cambuur onwaardig is.

"Tegen de topteams hebben we laten zien wat we in onze mars hebben. Maar we hebben ons te vaak de kaas van het brood laten eten. We staan voor tegen Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam en FC Den Bosch, Twente hoeven we niet te verliezen. Maar het gebeurt wel", geeft Booy bij Omrop Fryslân aan ter illustratie.

"Het heeft geen zin om te wijzen naar een trainer of naar mij. We weten echt wel waar we mee bezig zijn. Dit team is nog wisselvallig. In de winterstop hebben we geprobeerd ervaren spelers te halen. We moeten constanter worden", vervolgt hij.

De elfde plek dus. "Dat we op deze plek staan ligt aan de wisselvalligheid. We komen zeker zes punten in de min. Dit team had zeker op de vijfde plaats moeten en kunnen staan", aldus Booy, die baalt van het negativisme rondom Cambuur.  "Ik ben een tijd weggeweest. En ik merk nu dat het glas in Leeuwarden altijd half leeg is. Het is altijd cynisch en negatief. Ik zie ook dat we elfde staan", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Feb 2019 om 21:27
    Je hebt er gewoon een zootje van gemaakt met veel dvd spelers. Wees eens eerlijk man. 80% is jou schuld van dit klote jaar.
vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›