Montsma nu tegenover Cambuur: ''Zag mezelf wel spelen in het eerste''

( 0 reacties)
Montsma nu tegenover Cambuur: ''Zag mezelf wel spelen in het eerste''

Lewis Montsma speelde vorig seizoen nog bij de beloften van SC Cambuur en verdiende daar een transfer naar FC Dordrecht. Vanavond staat de twintigjarige verdediger tegenover zijn oude club, al zal Montsma na een blessure op de bank beginnen.

Montsma zat eerder in de jeugd van SC Heerenveen, maar daar moest hij na de A-junioren vertrekken. "Het deed me niet heel veel dat ze niet met me verder wilden", zegt Montsma in de Leeuwarder Courant. "Ik zag Cambuur als een mooie kans om me verder te ontwikkelen en dat is gelukt. Ik heb er veel geleerd."

De verdediger wist in Leeuwarden het eerste elftal niet te halen. "Ik zag mezelf wel spelen in het eerste, maar ik heb niet meegetraind", aldus Montsma, die na de komst van Emmanuel Mbende genoeg wist. "Toen ben ik mijn heil elders gaan zoeken."

Montsma staat vanavond mogelijk tegenover Tyrone Conraad, die het wel vanuit de beloften naar het eerste elftal van Cambuur wist te schoppen. Eerder dit seizoen won FC Dordrecht met 3-1 van Cambuur. "Ik vond het wel mooi voor Tyrone dat hij scoorde", besluit Montsma.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!