Schilder: ''Als ik er niets van zeg, doet niemand het''

( 0 reacties)
Schilder: ''Als ik er niets van zeg, doet niemand het''

SC Cambuur maakt een moeizaam seizoen door in de Keuken Kampioen Divisie. Aanvoerder Robbert Schilder baalt flink van de huidige resultaten. Zo dateert de laatste thuiszege van 2 november.

"We staan te laag", doelt Schilder op de huidige veertiende plek. "Al is het verschil met de nummer vijf slechts negen punten." Toch maakt de captain zich zorgen. "We winnen moeilijk onze wedstrijden, ook wanneer we de betere ploeg zijn. Op een gegeven moment is dat geen toeval meer."

Schilder is een van de meest ervaren spelers bij SC Cambuur en laat zich als aanvoerder dit seizoen vaak gelden. "Wanneer het niet goed gaat, is er meer reden om dit te doen", verklaart hij in het Friesch Dagblad. "Als ik er niets van zeg, doet niemand het."

"Ik kan me af en toe verbazen over de dingen die verkeerd gaan", vervolgt de linkspoot. "Iedereen maakt fouten, maar er zijn fouten op verschillende niveaus. Er moet wel een stijgende lijn in zitten. Dat gaat mij niet snel genoeg", aldus Schilder, die bepaalde voetbalslimheid mist bij Cambuur. "Al heeft het ook met een bepaalde ervaring te maken. En ik vind dat we die te weinig hebben."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!