Hake over play-offs: ''Dat hebben we niet voor elkaar gekregen''

( 0 reacties)
Hake over play-offs: ''Dat hebben we niet voor elkaar gekregen''

SC Cambuur hoopt zich vanavond tegen FC Dordrecht te herstellen van de nederlaag tegen Roda JC. Trainer Rene Hake wil het vertrouwen terugkrijgen in zijn ploeg.
 
“We blaken niet van het zelfvertrouwen. We moeten zorgen dat we het goede gevoel weer terugkrijgen”, begint Hake tegenover Omroep LEO. “We hebben gekeken hoe de nederlagen zijn ontstaan. En de momenten hoe we zelf hebben gespeeld. Daarin hebben we goede dingen gedaan. Maar we komen te weinig in de zestien en dan sta je met nul punten.”
 
Naar de play-offs wil Hake nog niet kijken. “Dat is een gevolg van wat je levert in wedstrijden. En als je ziet dat je de laatste weken veel punten hebben verspeeld dan is het spel daarin niet goed genoeg geweest. Of niet over de streep getrokken. Dat hebben we niet voor elkaar gekregen. Dan is het gevolg dat andere ploegen over je heen gaan. We moeten het zelf weer omdraaien.”
 
Vrijdagavond wacht FC Dordrecht. “Het gaat erom met welke overtuiging en energie willen en kunnen gaan spelen. Daardoor krijgen wij ook het publiek erachter en dan moeten wij in staat zijn om de drie punten in Leeuwarden te houden.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!