VIDEO | Samenvatting: Cambuur onderuit na knotsgekke slotfase

2
VIDEO | Samenvatting: Cambuur onderuit na knotsgekke slotfase

SC Cambuur heeft vanavond verloren in de Keuken Kampioen divisie. In Leeuwarden werd het 1-3 voor bezoekers FC Dordrecht. 

SC Cambuur startte uitstekend. Het begin was erg vel en al na 10 minuten stond de 1-0 op het scorebord. Na een voorzet van Hendriks kon Conraad de bal binnenwerken. Tot aan de rust kreeg de thuisploeg genoeg kansen om de score te verdubbelen, maar liet dat na. 

Twintig minuten voor tijd kwamen de bezoekers langszij via Summerville. In de slotfase kreeg FC Dordrecht een strafschop, maar door de fanatieke aanhang achter de goal moest deze tot drie keer toe opnieuw genomen worden. Uiteindelijk werd deze benut door Breedijk, daar bleef het niet bij want Cijntje schoot de 1-3 binnen diep in extra tijd. 

SC Cambuur: Mous, Van Wermeskerken, Mbende, Schilder, Sambissa; Schindler (62. Van den Beemt), Maulun, Ciganiks, Boerlage (90. Jones), Hendriks, Conraad (71. Bangura)

FC Dordrecht: Janssen,Breedijk, Peijnenburg, Ormonde-Ottewill, Kok, Summerville, Smith, Schuurman (87. Timmermans), Cijntje, Zwarts (73. Power), Jeddaoui (82. Montsma)

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Feb 2019 om 01:18
    Laten we vooral hopen dat dit "tussenjaar" achteraf ook een tussenjaar zal blijken. Aangezien de zeer zelfingenomen en onsympathieke "meneer" Smid niet langer de voorzitter is van Cambuur, is de weg misschien wel vrij om Sandor v.d.Heide weer binnen te halen.Samen met Sipke Hulshoff voor de groep volgend seizoen. Dan mag Hake wat mij betreft elders een saai schaakspel gaan spelen en doe hem een leuk boekje cadeau als hij vertrekt: "hartstocht voor beginners". Er zit met name dit seizoen geen enkele spirit en geestdrift in de ploeg, maar dan ook helemaal niets. Geen enkele werklust. Hier wordt niemand enthousiast van, tranentrekkend. Verliezen is tot daar aan toe maar alsjeblieft niet op deze manier. Volgend jaar zitten er hopelijk nog 4000 man per wedstrijd want er is op dit moment bitter weinig reden om €200 euro neer te leggen voor een nieuwe seizoenkaart omdat van enig vermaak geen enkele sprake meer is. Hake verstaat de kunst om iets minder begaafde spelers volledig te laten falen. Hij krijgt ze voorzover ik kan zien niet enthousiast voor een wedstrijd, alle goede intenties ten spijt. De play offs zijn bijna uit zicht, nog een paar weken en dan kunnen we die volledig op onze buik schrijven want op een ommekeer hoeven we niet te rekenen. Jammer allemaal.
  • 22 Feb 2019 om 23:14
    Wat al weken was te verwachten, is nu waarheid geworden. Cambuur zakt volledig door de ondergrens. Het is allang duidelijk dat deze selectie ver onder de maat is om mee te doen om de prijzen. Je mag van geluk spreken, dat je niet kan degraderen. Nee, ik zie hier niet raar van op. Op de verschillende z.g.n. supporterssites lees je regelmatig de ongezouten meningen waar personen op een niet misverstaande manier worden bekritiseerd. Ook vanavond lieten de z.g.n. supporters weer zien hoe ze de boel verder kunnen verzieken. Heel slim, want dit kost weer een flinke boete. Het is allang bekend dat Cambuur dit seizoen nergens om mee doet. Ook in de nacompetitie hebben we helemaal niets te zoeken. Wees slim, maak het seizoen af en houdt eind van het seizoen grote schoonmaak. Zowel in de technische staf alsmede in spelers. Nog zo'n seizoen is einde Cambuur en is het nieuwe stadion niet meer nodig. De heren hadden al aangegeven dat dit een tussenjaar is, nou ik ben benieuwd.
vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›