VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur speelt gelijk tegen TOP Oss

( 1 reacties)
VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur speelt gelijk tegen TOP Oss

SC Cambuur heeft niet de eerste zege van 2019 binnengehaald vanavond. In eigen huis kwam het tegen TOP Oss niet verder dan 0-0.

Cambuur kreeg in de eerste helft al genoeg kansen om een doelpunt te maken. Maar steeds mistte de scherpte voorin. Ook TOP Oss kreeg in de eerste helft kansen, maar Mous was een aantal keren een sta in de weg voor de bezoekers. 

In de tweede helft golfde het spel meer op en neer dan in de eerste helft. Al snel kregen de Brabanders twee kansen, daarna waren er twee mogelijkheden voor de Leeuwarders. In de slotfase zette Cambuur steeds meer druk op de verdediging van TOP Oss. Maar die defensie bleek te stug. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Mar 2019 om 09:01
    Je kan van alles willen en de intense zal er ook absoluut zijn, maar de druk wordt zo groot dat je niet mag verwachten dat het nu in een keer anders zou zijn. Daar is gewoon de kwaliteit niet goed genoeg voor. De inzet was in ieder geval anders, maar helaas. Uithuilen en volgend seizoen opnieuw beginnen lijkt mij de enigste optie nog. Dit moet ook de directie en technische staf uitspreken, want dit gewoon het feit. Misschien dat er dan nog een paar leuke wedstrijden volgen. Volgende seizoen zal het absoluut anders moeten en anders hebben we straks een mooi stadion echter zonder club.
vrijdag 23 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›