Hake beseft: ''We hebben een goed resultaat nodig''

( 0 reacties)
Hake beseft: ''We hebben een goed resultaat nodig''

SC Cambuur neemt het dit weekend op tegen RKC Waalwijk en dat is een cruciale wedstrijd voor de Leeuwarders. Het duel moet gewonnen worden om dichter bij de plaatsen voor de play-offs te komen. 

René Hake stelt hetzelfde team op als vorige week tegen TOP Oss en dat betekent dat Kevin van Kippersluis op de bank begint. Hij is net terug van een blessure en de trainer durft hem nog niet te laten starten. ''We moeten niet vergeten dat hij er vier, vijf weken uit is geweest", vertelt de trainer in de Leeuwarder Courant

Wat zijn ploeg niet moet vergeten is dat er een goed resultaat nodig is tegen  de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie. Die positie geeft recht op het laatste ticket voor de play-offs en het verschil tussen beide ploegen is vier punten. Als de Leeuwarders winnen, komt de strijd voor een eredivisieplek weer dichterbij. 

Hake weet dat er gewonnen moet worden. ''We hebben een goed resultaat nodig. Daarvoor is lef en vertrouwen gevraagd, en de juiste uitvoering. Tegen RKC, een gevaarlijke ploeg met veel snelheid voorin, zullen er ruimtes komen. Dan moeten we toeslaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!