Mous blijft positief: ''We hebben nog alle kans om te stijgen''

( 0 reacties)
Mous blijft positief: ''We hebben nog alle kans om te stijgen''

Xavier Mous is bezig aan zijn eerste seizoen in Leeuwarden en de doelman wordt op handen gedragen door de supporters van SC Cambuur. Het team presteert ondermaats, maar hij doet het persoonlijk prima. 

De ploeg staat vijftiende in de Keuken Kampioen Divisie en aan het begin van het seizoen leek de ploeg echt mee te doen in de titelstrijd. Na de winterstop is er nog maar een wedstrijd gewonnen, maar de doelman vertelt in de Leeuwarder Courant dat hij hoop houdt. ''We hebben nog alle kansen om te stijgen. Natuurlijk zit het sportief even tegen de laatste tijd. Maar ik geloof in een goede afloop. Want ik geloof in dit team."

Mous wil niet te veel in doemscenario's denken en hij bekijkt het liever van de positieve kant. ''Als ik de jongens kan helpen om wat zelfvertrouwen te krijgen, zal ik dat niet laten. Je moet elkaar steunen en als dat kan door een soort van leidersrol op me te nemen, doe ik dat. Kijk, als doelman kun je wel lekker in je vel zitten en lekker staan te keepen, maar je hebt toch je medespelers in het veld nodig.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!