Hulshoff ambitieus: ''Het is tijd voor een nieuwe stap''

( 0 reacties)
Hulshoff ambitieus: ''Het is tijd voor een nieuwe stap''

Sipke Hulshoff heeft dinsdag zijn afscheid bij SC Cambuur als assistent-trainer aangekondigd. De rechterhand van René Hake vertrekt volgend seizoen op eigen initiatief bij de club uit Leeuwarden. 

"Begin februari hadden wij een gesprek", vertelt Hulshoff in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Ik heb toen gelijk gezegd dat ik de ambitie heb om hoofdtrainer te worden bij een club en dat ik me volgend seizoen bij Cambuur niet meer beschikbaar wil stellen als assistent-trainer. Elders misschien wel, maar niet in Leeuwarden", is de assistent-trainer duidelijk. 

Hulshoff is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging in zijn trainersloopbaan. "Dit is mijn veertiende jaar bij de club. Ik was een aantal jaren jeugdtrainer, toen stagiair, daarna assistent, interim-hoofdtrainer een weer assistent. Ik heb alles meegemaakt bij Cambuur. Het is nu tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière."

Hulshoff benadrukt nog maar eens dat hij in Leeuwarden niet op de positie van hoofdtrainer René Hake aast. "Ik kan goed met René, ik heb mijn besluit ook aan hem uitgelegd", aldus de 44-jarige oefenmeester. "Het gaat mij niet om zijn plek, het gaat om mijn ambitie. Dat wou ik kenbaar maken en dat heb ik in februari gedaan. Cambuur had op dat moment al een hoofdtrainer en dat is op dit moment nog zo."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 18 oktober 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›