Hake wil nacompetitie halen: ''Plaatsing daarvoor blijft het doel''

0
Hake wil nacompetitie halen: ''Plaatsing daarvoor blijft het doel''

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat René Hake komende zomer vertrekt als trainer van SC Cambuur. De oefenmeester wil zijn periode in Leeuwarder nog wel succesvol afsluiten. 

''Natuurlijk is er nieuws over de toekomst, maar sportief gezien telt vooral dat we een wedstrijd te spelen hebben. En daarna nog een paar en hopelijk ook playoffs. Plaatsing daarvoor was, is en blijft het doel. Ik wil mijn ploeg elke week zo goed mogelijk voorbereiden op weer een nieuw duel en dat blijf ik doen'', vertelt Hake in de Leeuwarder Courant

De Leeuwarders kwamen niet goed uit de winterstop, maar inmiddels begint de zon wat meer te schijnen in de Friese hoofdstad. De ploeg hield de afgelopen twee wedstrijden de nul en dat leverde vier punten op, waardoor de play-offs nog steeds een haalbaar doel is. Tegen Jong PSV zal het moeilijker worden om geen tegendoelpunten in incasseren, want die ploeg scoorde al 63 doelpunten dit seizoen. 

Hake stelt tegen de beloftenploeg twee nieuwe spelers op. Kevin van Kippersluis en Matthew Steenvoorden keren terug in het elftal. Het duo vervangt Tyrone Conraad en Emmanuel Mbende.

Opstelling: Mous; Van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Sambissa; Jansen, Maulun, Boerlage, Bangura; Hendriks, Van Kippersluis.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›