Ciganiks beleeft pijnlijke interland door nederlaag en rode kaart

Andrejs Ciganiks speelde gisteren met Letland het kwalificatieduel voor het Europees Kampioenschap tegen Macedonië en dat duel zal hij snel willen vergeten.

Letland stond na een half uur al met twee doelpunten verschil achter. Ezdzhan Alioski en Eljif Elmas hadden de Macedoniërs al snel op voorsprong geschoten en daardoor leek het een lastige wedstrijd te worden voor Ciganiks en zijn ploeggenoten. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Darko Velkovski een eigen doelpunt en daardoor kwam de spanning nog een beetje terug.

Het aanvalsoffensief van Letland werd gestopt door de tweede gele kaart van de Cambuur-speler in de blessuretijd van de wedstrijd. Er viel uiteindelijk nog wel een doelpunt, maar die viel aan de kant van Macedonië. Elmas scoorde zijn tweede goal van de avond en bracht daarmee de eindstand op 3-1.