''Ik heb Cambuur elke week gevolgd en dat zal ook altijd zo blijven''

( 0 reacties)
''Ik heb Cambuur elke week gevolgd en dat zal ook altijd zo blijven''

SC Cambuur maakte deze week bekend dat Henk de Jong samen met Sandor van der Heide komende zomer terugkeren bij de club. De assistent-trainer is blij met het nieuws.

"Dan kom je hier en dan denk je wel: Wow. Het is nu echt en mooi om mee te maken. Het is fijn dat je zo omarmt wordt  door iedereen en het voelt goed om weer terug te zijn", begint Van der Heide bij Cambuur TV. "Het leeft echt hier. Daar zijn we ook voor aangenomen. Het moet weer gaan leven. Die sfeer en gunfactor moeten weer terugkomen. Dat gaan we de komende jaren doen."

Van der Heide wilde zelf graag terug naar SC Cambuur. "Er is genoeg gespeculeerd over PEC Zwolle of SC Heerenveen. Maar die hebben nooit contact opgenomen. Mensen die dat in de wereld brengen: gefeliciteerd. Die hebben dan hun eigen verhaaltje. De keuze voor Cambuur was voor ons niet zo moeilijk hoor."

"Ik heb Cambuur elke week gevolgd en dat zal ook altijd zo blijven", vervolgt Van der Heide. "Dat zal over dertig jaar nog steeds nog zo zijn. Het is toch je club. Cambuur moet altijd in het linkerrijtje spelen. Dat moet gewoon. Ik ben honderd procent clubman."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›