Hake duidelijk: ''In de laatste fase moeten we proberen erbij te zijn''

( 0 reacties)
Hake duidelijk: ''In de laatste fase moeten we proberen erbij te zijn''

SC Cambuur gaat vrijdagavond op bezoek bij FC Volendam. Rene Hake, trainer van de Leeuwarders kijkt met een goed gevoel vooruit op de laatste competitieronden.

"We gaan met een goed gevoel naar Volendam. Het doet ons goed dat we de laatste weken punten hebben gehaald. Dat is ook goed want het einde nadert en dan moeten we proberen erbij te zijn", begint Hake in gesprek met Omroep LEO. "De laatste fase van de competitie. We kunnen alleen nog sterker worden."

SC Cambuur heeft plek zes weer in zicht. "Dat is voor ons niet iets waar we direct mee bezig zijn. Maar datgene wat je op de mat, heeft gevolgen op de ranglijst. Dat willen we graag weer doorzetten", vervolgt Hake, die zin heeft in de wedstrijd tegen Volendam. "Ze spelen met veel druk op de bal en met veel lopende mensen. Dat is wat hun gevaarlijk maakt. Daar liggen ook kansen als wij de bal veroveren."

Hake is ook blij met de ruim tweehonderd fans die meegaan naar Volendam. "Met uitwedstrijden is het vaak lastig op vrijdagavond. Maar Volendam is iets dichterbij en dan is het mooi dat de mensen de moeite nemen. Dat is een goed teken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›