VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur wint nipt bij FC Volendam

( 1 reacties)
VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur wint nipt bij FC Volendam

SC Cambuur heeft vanavond weer gewonnen in de Keuken Kampioen Divisie. In Volendam werd er met 0-1 gewonnen. Het enige doelpunt kwam van Hendriks. 

Cambuur en Volendam begonnen beide sterk aan de wedstrijd, maar de grootste kans was voor Van Wermeskerken. Hij schoot van een respectabele afstand op de lat. Vlak voor rust was de verdediger bijna weer trefzeker, maar zijn schot ging voorlangs. 

In de tweede helft was de wedstrijd beduidend minder interessant. En pas na een kleine tachtig minuten kwam de enige treffer pas op het scorebord. Hendriks mocht aanleggen vanaf elf meter en in eerste instantie miste hij. Toch schoot hij de rebound wel binnen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Mar 2019 om 09:13
    Mooie overwinning en drie punten, maar daar heb je het ook meteen mee gezegd. Te weinig goed voetbal, verschrikkelijk veel foute passes. Kortom slaapverwekkend. Wat mij nog het meest opvalt, is dat een MBende geen kopduel wint. Ik heb er op gelet, werkelijk geen een kopduel met sprongkracht gewonnen en dat is toch dramatisch voor een verdediger. Onbegrijpelijk. Maar goed, we moeten onder deze omstandigheden ook niet teveel zeuren. 3 Punten.
vrijdag 26 april 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›