VIDEO | Samenvatting: Cambuur thuis nipt onderuit tegen Almere City

( 1 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Cambuur thuis nipt onderuit tegen Almere City

SC Cambuur heeft vanavond in eigen huis tegen Almere City een nederlaag geleden. In de Keuken Kampioen Divisie werd met 0-1 verloren van de Flevolanders.

Twintig minuten na rust kwam SC Cambuur op achterstand. Meijer scoorde uit een vrije trap die niet goed weggewerkt kon worden door de ploeg van Rene Hake.

SC Cambuur kreeg in de slotfase nog tal van kansen op een gelijkmaker. Bij twee opeenvolgende corners werd de bal van de lijn gehaald en even eerder schoot Sam Hendriks de bal net over de goal.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Mar 2019 om 22:35
    Weer een wedstrijd zonder maar enige beleving. Vanaf het eerste kwartier was het slaapverwekkend zonder inspiratie. Als je beroepsvoetballer zou willen zijn en je hebt gehoord dat je contract niet wordt verlengd, dan kan je maar een ding doen en dat is de club en andere clubs laten zien je ze het bij het verkeerde eind hebben en dan knok je er in ieder geval ervoor. Dat heb ik niet gezien. Ongelooflijk wat een slappe hap. Echter zijn er ook een paar spelers waar Cambuur mee doorgaan wil. Ik zou me nog maar eens goed achter de oren krabbelen of dat wel verstandig is. Kortom, weer een dikke 7000 toeschouwers voor niets laten komen en met een beroerd gevoel het weekend in gestuurd. Niet te filmen. Ik heb het wel gehad.
maandag 23 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›