Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

Hake: ''Wilden we een aantal weken geleden al eens proberen''

( 0 reacties)
Hake: ''Wilden we een aantal weken geleden al eens proberen''

Met een 4-4-2 formatie en Robbert Schilder op het middenveld maakte SC Cambuur maandagavond gehakt van Jong Ajax. Op De Toekomst werd het maar liefst 0-6, tot tevredenheid van trainer René Hake.

"Dat wilden we een aantal weken geleden ook al eens proberen, maar door blessures bij andere spelers was dat toen niet mogelijk", legt Hake uit in gesprek met het Friesch Dagblad. De zes treffers werden gemaakt door drie verschillende spelers. Een primeur. "We hebben soms wel eens in negatieve zin een record gevestigd. Maar het is ook wel eens lekker om op deze manier de boeken in te gaan."

Hake genoot zichtbaar zijn ploeg. "Van zo’n avond word ik blij", vervolgt hij. "De samenwerking voorin tussen Nigel en Sam liep goed, verdedigend gaven we vrijwel niets weg en ook Schilder op het middenveld beviel prima. Het is zeker niet ondenkbaar dat dat vaker gaat gebeuren, al hangt dat ook van de tegenstand af", aldus Hake.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›