Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

Hendriks na afstraffing: ''Kan het me niet meer herinneren''

( 0 reacties)
Hendriks na afstraffing: ''Kan het me niet meer herinneren''

Met twee treffers had Sam Hendriks een groot aandeel in de monsterzege van SC Cambuur op bezoek bij Jong Ajax. De spits hoopt dat hij en zijn ploeggenoten deze lijn weten door te trekken in de eindfase van het seizoen.

"We hebben ons plan goed uitgevoerd en waren heel effectief", zegt Hendriks voor de camera van Omroep LEO. "We hebben heel compact gespeeld met twee spitsen. Zo probeerden we in de omschakeling de ruimte in de rug van hun verdedigers bloot te leggen. Dat is goed gelukt. Zij maakten fouten die we gelijk afstraften. Zo speelden we een vrij gemakkelijke wedstrijd."

Bij de rust stond het al 0-5. Of Hendriks dat eerder mee heeft gemaakt? "Misschien in de jeugd, maar ik kan me het niet meer herinneren", vervolgt Hendriks, die met Cambuur de play-offs in wil. "Het staat allemaal dichtbij elkaar. Wie weet eindig je in punten gelijk, dan is het lekker dat we het doelsaldo hebben opgekrikt. Want dat kan ook wel een boost gebruiken", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›