Hake: ''We moeten Jong Utrecht bij de strot pakken en doorknijpen''

( 0 reacties)
Hake: ''We moeten Jong Utrecht bij de strot pakken en doorknijpen''

Voor SC Cambuur staat morgen de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Jong FC Utrecht op het programma. Trainer René Hake geeft zijn elftal in aanloop naar de wedstrijd een duidelijke opdracht mee. 

"Het gaat maar om één ding: winnen", realiseert Hake zich in gesprek met Omrop Fryslân. "Wij moeten Utrecht bij de strot pakken en doorknijpen. Werken aan het doelsaldo? Dat is een romantisch verhaal. Als je met die gedachte het veld in gaat, kun je tegen jezelf gaan spelen. Als de wedstrijd het toelaat dan kan het, maar het is een bijkomstigheid."

Ondanks de positie van Jong FC Utrecht op de ranglijst, verwacht Hake geen makkelijke wedstrijd tegen de Domstedelingen. "Jong Utrecht probeert het de laatste wedstrijden heel compact te houden. Ze willen heel dichtbij elkaar spelen en bij balverlies van de tegenpartij vanuit de tegenaanval kansen creëeren. Dat hebben ze de laatste weken gedaan en daar zijn we op voorbereid." 

"Morgen zal blijken of ze dat ook tegen ons gaan doen. Het kan ook zijn dat ze morgen opeens agressief naar voren spelen", stelt Hake."Maar ik verwacht wel dat wij de bovenliggende partij zullen zijn. Uiteindelijk gaat het erom dat we dat overwicht omzetten in doelpunten. We moeten veel in hun zestien komen en ervoor zorgen dat we de wedstrijd beslissen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›