Van Deelen terug van blessureleed: ''Dan voel je je wel eenzaam''

( 0 reacties)
Van Deelen terug van blessureleed: ''Dan voel je je wel eenzaam''

Jordy van Deelen is weer terug op het trainingsveld van SC Cambuur. De 25-jarige verdediger stond zes maanden buitenspel met een knieblessure, maar is inmiddels op de weg terug. 

"Ik kan deels weer met de groep mee doen. Gelukkig gaat het weer allemaal goed. Nu is het hopen dat het zo blijft", stelt Van Deelen in gesprek met Omrop Fryslân. "Ik heb er zes maanden uit gelegen. Dat is een flinke tijd die nu achter me ligt. Ik wil vooruitkijken en ben blij dat het goed gaat met mijn knie. Ik hoop de komende weken telkens meer te kunnen doen. Dan kunnen we kijken hoe mijn knie daarop reageert."

Van Deelen is vooralsnog voorzichtig met zijn knie. "Er zit nog wel een beetje angst in, maar des te vaker je met de selectie meetraint, des te minder wordt de angst. Ik heb er vertrouwen in dat ik daar straks niet meer aan ga denken en gewoon weer alles kan doen", zegt de rechtsback, die lange tijd in zijn eentje aan zijn herstel werkte. "Het was heel eenzaam. Vooral de eerste paar maanden in de brace, dan voel je je wel eenzaam. Je kijkt op de tribune naar de wedstrijd en dan komen er wel weer kriebels om zelf te voetballen."

Van Deelen acht de kans klein dat hij dit seizoen nog minuten gaat maken. "Ik moet eerst in het ritme komen", is de verdediger van mening. "Als we de play-offs halen, is het mogelijk voor mij om weer wat minuten te maken. Het is eerst echter zaak dat mijn knie goed hersteld. Het belangrijkste doel is om straks weer fit aan de voorbereiding te beginnen. Als ik dan nog speel in de play-offs, dan is dat alleen maar mooi meegenomen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›