Hake hoopt op reactie: ''Er moet weer een agressief Cambuur staan''

( 0 reacties)
Hake hoopt op reactie: ''Er moet weer een agressief Cambuur staan''

SC Telstar was vorige week met 4-2 te sterk voor SC Cambuur. Rene Hake hoopt zich vrijdagavond tegen Jong FC Utrecht te kunnen revancheren voor die nederlaag.

"Het gaat erom hoe we nu reageren. We hebben vorige week een slechte beurt gemaakt. Er moet weer een agressief Cambuur staan, die op een goede manier de wedstrijd naar zich toe willen trekken", begint Hake tegenover Omroep LEO. "Het gaat om de eerste duels, acties naar voren en dat zijn dingen die je benoemd. Maar uiteindelijk gaat het om de uitvoering op de wedstrijddag."

"Je wilt altijd meer en beter. Maar het is ook de vraag of dat kan. Maar dan moet je wel naar streven", vervolgt Hake, die Robbert Schilder moet missen. "We moeten helaas wat aanpassen. Schilder is geblesseerd en kan niet meedoen. Ik verwacht dat het mee gaat vallen."

Hake ziet kansen tegen Jong FC Utrecht. "We hebben daarvoor een redelijke serie gehad. We moeten de positieve dingen eruit halen. We moeten tegen Jong FC Utrecht reageren. We zullen alles uit de kast moeten halen en de winst naar ons toe te trekken. Het is een ploeg die het heel moeizaam heeft. We moeten ze bij de strot pakken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›