VIDEO | Samenvatting: Cambuur in absolute slotfase naast FC Eindhoven

1
VIDEO | Samenvatting: Cambuur in absolute slotfase naast FC Eindhoven

SC Cambuur heeft vanavond op het nippertje een puntje over gehouden aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven. In de lichtstad werd het 2-2. 

In het eerste halfuur was vooral de thuisploeg aan de bal en kreeg het kansjes. Maar na het eerste kwart kroop Cambuur uit de schelp. Maulun schoot de bal maar net naast en ook Hendriks kon het net net niet vinden. 

SC Cambuur begon niet slecht in de tweede helft, maar de eerste treffer was voor Eindhoven. Mous kon nog redden op een schot van Bourard, maar in de rebound schoot Daniels raak. Niet lang daarna verdubbelden de Brabanders hun marge. Sam profiteerde van balverlies van Steenvoorden en rondde vervolgens hard af. 

Cambuur kon echter snel reageren. Maulun legde een vrije trap precies neer op het hoofd van Van Kippersluis die hem in de lange hoek raak kopte. In het restant zette Cambuur nog aan en dat resulteerde in de gelijkmaker. Hendriks maakte af uit de draai. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Apr 2019 om 09:14
    Ja, 1 puntje en dan mag je weer de handen dichtknijpen. Wel strijd tot het einde en dat siert dan weer de ploeg. Steeds opnieuw verbaas ik mij over het slechte verdedigen, het onnodige balverlies op cruciale momenten en slechte passing. Waarom is het verschil zo groot zijn tussen thuis- en uitwedstrijden. Waarom steeds het slappe begin (Telstar, Eindhoven), onbegrijpelijk. Nacompetitie? Ach......
vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›