Robertha verklapt: ''We gaan erover praten met Cambuur''

0
Robertha verklapt: ''We gaan erover praten met Cambuur''

Nigel Robertha is morgenavond in het belangrijke duel met MVV de vervanger van Sam Hendriks. Laatstgenoemde scheurde recent zijn kruisband af en zit langdurig in de lappenmand. 

"Ik moet het morgen laten zien", beseft Robertha voor de camera van Omrop Fryslân. "Een basisplek voor mij is lekker, al had ik het liever anders gezien. Dit gun ik Sam niet. Zelf heb ik heel veel blessures gehad, dus ik weet hoe het voelt. Het is echt heel kut voor hem. Dat doet wel iets met de spelersgroep. Maar het leven gaat verder en morgen moeten we er gewoon staan."

Robertha kwakkelde de voorbije maanden met zijn fitheid. "Het is vooralsnog niet het seizoen waarop ik gehoopt heb. Maar we kunnen morgen goede zaken doen. En dan hebben we ook nog de play-offs. Daarin kan alles weer anders zijn. Iedereen is scherp, morgen staan we er", vervolgt hij. 

De 21-jarige spits heeft nog een contract voor een jaar in Leeuwarden, maar Cambuur wil graag verlengen met hem. "Mijn zaakwaarnemer en ik zijn er wel uit. We gaan erover praten met Cambuur. Maar het is bijna zeker dat ik hier nog wel langer blijf", aldus Robertha.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›