Van Deelen hoopt op rentree: ''Het veld werkt niet mee''

0
Van Deelen hoopt op rentree: ''Het veld werkt niet mee''

Jordy van Deelen is op de weg terug na een zware knieblessure. De vleugelverdediger hoopt snel zijn rentree voor SC Cambuur te kunnen maken, maar mogelijk zit het seizoen er voor hem op.

"De eerste ronde van de play-offs halen wordt lastig voor mij. Maar misschien kan ik in de halve finale of finale nog minuten maken", zegt Van Deelen in gesprek met de Leeuwarder Courant. Het is echter de vraag of SC Cambuur zover komt. "Dan wordt het DTD-uit", aldus Van Deelen.

Van Deelen is niet de eerste speler van SC Cambuur die een zware knieblessure opliep. "We hadden het er van de week nog over. De laatste jaren hebben op dit veld al vijf, zes jongens zware blessures opgelopen", beseft Van Deelen, die niet weet of het echt aan het veld ligt. "Dat is niet bewezen, maar het veld werkt niet mee."

Ook oud-trainer René Hake hekelde al het kunstgrasveld in Leeuwarden. "Echt gras heeft een zachtere ondergrond. Het veert mee en je glijdt door", zegt Van Deelen. "Ik ben fan van echt gras en hoop dat het hier ook weer komt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›