Hake waarschuwt: ''Ik ga er vanuit dat ze thuis goed willen afsluiten''

SC Cambuur neemt het vrijdagavond in de laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie op tegen FC Twente. Met het oog op de play-offs om promotie en degradatie zijn de Leeuwarders gebaat bij een goed resultaat.

Voor FC Twente staat er daarentegen niks meer op het spel. "Zij zijn kampioen en na deze wedstrijd klaar. Voor ons is het nog niet klaar", beseft trainer René Hake in gesprek met de Leeuwarder Courant. "We kunnen zelfs de eerste ronde van de play-offs nog ontlopen."

Bij de huidige stand neemt SC Cambuur het in de eerste ronde van de play-offs op tegen N.E.C. Afhankelijk van de resultaten in de laatste speelronde, kunnen de Leeuwarders ook RKC, Top Oss, FC Den Bosch en Almere City treffen. "Op voorhand heb ik geen voorkeur", laat Hake weten.

Hoewel FC Twente het kampioenschap al binnen heeft, denkt Hake dat de club uit Enschede het slotduel met SC Cambuur uiterst serieus neemt. "Ik ga er vanuit dat ze thuis goed willen afsluiten en met de mannen spelen die het grootste deel van het seizoen speelden", besluit de voormalig coach van FC Twente.

Lees meer:
0 reacties