Van Kippersluis terug in de basis tegen FC Twente'

Weinig verrassingen bij SC Cambuur in aanloop naar het slotduel met FC Twente. Trainer René Hake kiest vrijdagavond nagenoeg voor dezelfde namen als vorige week tegen MVV. Dat weet de Leeuwarder Courant te melden.

Alleen in de voorhoede van SC Cambuur zou een wijziging aangebracht kunnen worden. Kevin van Kippersluis keert terug van een schorsing en beschikt morgen mogelijk over een basisplek. Dat zou ten koste gaan van Issa Kallon. "Met Kevin heb je wel scorend vermogen en die kan vanuit het niets scoren", stelt Hake.

Of Tyrone Conraad, Robert van Koesveld, Daan Boerlage en Jordy van Deelen morgen inzetbaar zijn, is nog maar de vraag. Het viertal trainde in aanloop naar de wedstrijd met FC Twente apart van de groep. "We gaan nog kijken of ze op de bank zitten, want ze moeten dan ook kunnen invallen", laat Hake weten. "Maar het kan zomaar zijn dat je ze in deze fase van het seizoen ineens nodig hebt."

Opstelling Cambuur volgens LC: Mous, Van Wermeskerken, Mbende, Steenvoorden, Sambissa, Schilder, Jansen, Maulun, Van Kippersluis, Robertha, Ciganiks.

Lees meer:
0 reacties