SC Cambuur pas in slotfase naast FC Twente

SC Cambuur heeft in de laatste wedstrijd voor de play-offs nog knap een punt gehaald bij de kersverse kampioen. Lang leek FC Twente te winnen, maar in de slotfase speelde Cambuur zich knap naar een gelijkspel.

FC Twente begon voortreffelijk aan de wedstrijd. Assistenkoning Hamdaoui legde de bal klaar voor Boere, die oog-in-oog met Mous niet miste. Vervolgens golfde het spel op en neer. Hamdaoui kreeg wat kansjes, maar ook Ciganiks en Maulun kregen grote mogelijkheden.

Een kleine tien minuten voor rust werd Boere echter naar de grond gewerkt en de vrije trap die daarop volgde werd goed en hard binnengeschoten door Hamdaoui.

Richting het einde van de wedstrijd kreeg FC Twente kans op kans, maar steeds ging de bal er net niet in. Aan de andere kant juist wel. Robbert Schilder kreeg erg veel ruimte om van een afstandje de bal binnen te schieten. Niet heel veel later werd het nog veel mooier voor de Leeuwarders. Een vrije trap kwam terecht bij Robertha die Drommel kansloos liet. Ciganiks had eigenlijk nog recht op de winnende, maar de vlag ging (al dan niet terecht) omhoog voor buitenspel.

Lees meer:
0 reacties