Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur heeft vrij weinig aan gelijkspel

( 1 reacties)
VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur heeft vrij weinig aan gelijkspel

SC Cambuur heeft vanavond in de eerste wedstrijd van de play-offs gelijkgespeeld. In eigen huis kwam het tegen Almere City FC niet verder dan 2-2.

SC Cambuur, dat het moest doen zonder sterkhouder Mous, kwam vrij rap op achterstand. Almere beloonde een goede fase met een doelpunt, wat nota bene een slippertje was van Pieter Bos. Toch kon SC Cambuur er nog voor rust weer een wedstrijd van maken. Na een scrimmage voor de goal van Almere was het uiteindelijk Mbende die de bal in het doel werkte.

Ook in de tweede helft namen de bezoekers het initiatief en vervolgens de leiding. Stijn Meijer schoot de bal binnen na een voorzet van rechts. Niet heel erg lang stond Cambuur op achterstand, want nog geen tien minuten later zette Maulun de bal voor op Ciganiks, die keurig binnenknikte. 

Dinsdagavond is de return van de wedstrijd in Almere. Ook die wedstrijd begint om 20:45, SC Cambuur zal dan alle zeilen bij moeten zetten om door te kunnen gaan.  

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 May 2019 om 23:11
    Je kan zo positief zijn als wat, maar hier hebben we gewoon niks te zoeken. Het is gewoon wel willen, maar niet kunnen. Op een paar uitzonderingen daar gelaten, was het gewoon triest om aan te zien. Slaapverwekkend en dan vooral de eerste helft. Hoe kan je zo bang voetballen. De enigste positieve spelers waren Schilder en Malun en voor de rest was het niks. Je kan dan denken wat een azijnpisser, maar het is gewoon de realiteit. Als Almere een beetje had aangezet hadden ze met een overwinning van het veld gestapt. In de tweede helft een 15 minuten wat vuur, waarom niet de hele wedstrijd. De eerste helft val je in slaap, dat angstige voetbal achterin. Veel persoonlijke fouten. Als je nog een kans zou willen maken, zal je de spelers peper in de kont moeten stoppen, want met dit angstige, simpele spel red je het niet op. Tijd voor verandering en vergeet dit seizoen. Prettige vakantie.
vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›