Twijfels over SC Cambuur: ''Ze hebben er het elftal niet voor''

0
Twijfels over SC Cambuur: ''Ze hebben er het elftal niet voor''

SC Cambuur heeft dit seizoen weinig indruk kunnen maken op Voetbal International-verslaggever Chris Tempelman. De Keuken Kampioen Divisie-watcher ziet dat de ambities van SC Cambuur niet stroken met de kwaliteit van de spelersselectie. 

"De club heeft met de bouw van het nieuwe stadion grote plannen. SC Cambuur wil echt een stap gaan maken, maar daar hebben ze op dit moment echter niet het elftal voor. Ze hebben op dit moment echt een Keuken Kampioen Divisie-elftal", aldus Tempelman tegenover Voetbal International

Dinsdagavond staat voor SC Cambuur het tweede deel van het tweeluik tegen Almere City FC op het programma. De Leeuwarders plaatsten zich op de valreep voor de play-offs. "Ze hebben het op het nippertje gered", vertelt Tempelman. "Als nummer tien krijgen ze de kans om te promoveren. Daar kan je alles van vinden, maar dat zijn de regels nou eenmaal."

Hoewel Tempelman een weinig positief beeld heeft van de selectie van SC Cambuur, viel de ploeg van René Hake hem in de thuiswedstrijd in positieve zin op. "Ze hebben me in de thuiswedstrijd wel verrast. Dat moet ik eerlijk zeggen. Eerder dit seizoen stortte het in elkaar, nadat ze op achterstand kwamen. Dat was nu niet zo. Het is wat degelijker geworden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›