Maulun lacht: ''Hoe de bal er precies inging, weet ik niet''

0
Maulun lacht: ''Hoe de bal er precies inging, weet ik niet''

Robert Maulun kan zijn geluk niet op na de zege van SC Cambuur op Almere City FC. De Leeuwarders bereikten de volgende ronde van de play-offs door met 1-2 te winnen in Almere. 

"Het is een heerlijk gevoel. We wisten na het gelijkspel in Leeuwarden dat we hier moesten winnen. Dat hebben we gedaan, dus dat is erg lekker", zegt Maulun in gesprek met Omrop Fryslân. "Ik denk dat we het de eerste helft goed hebben gedaan. In de tweede helft begon Almere City met andere intenties. Ze wouden vooruit en dat was lastig voor ons."

"Toch denk ik dat we ons na de aansluitingstreffer van Almere City weer goed hebben herpakt", vervolgt de Fransman, die in de eerste helft betrokken was bij de 0-2. "Voor mijn gevoel is het gewoon mijn doelpunt, maar het is oké. Het is belangrijk voor het team dat we hebben gescoord." 

"Ik zag de voorzet van Ciganiks komen en wist gelijk dat het een doelpunt zou worden. Ik raakte hem aan en zag de bal erin gaan. Hoe de bal er precies in ging, weet ik niet", lacht Maulun, die weet dat SC Cambuur het in de volgende ronde mogelijk opneemt tegen Henk de Jong. "Natuurlijk weet ik wie hij is. Hij is onze manager voor volgend jaar. Daar moeten we ons echter niet focussen. Het is belangrijk dat we vooral met onszelf bezig zijn", besluit Maulun. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!