Robertha: ''Als we op deze manier promoveren, hoor je mij niet klagen''

0
Robertha: ''Als we op deze manier promoveren, hoor je mij niet klagen''

Nigel Robertha is dolblij met de overwinning van SC Cambuur op Almere City FC. De Cambuur-spits had het idee dat de zege van de Leeuwarders niet in de lijn der verwachting lag. 

"Ik denk dat veel mensen ons al hadden afgeschreven, maar bij ons is het geloof altijd gebleven", vertelt Robertha in gesprek met de Leeuwarder Courant. De 21-jarige aanvaller zette SC Cambuur na een kwartier op voorsprong door te profiteren van een fout van Almere-doelman Egil Etemadi. "Ik was er als de kippen bij."

Waar SC Cambuur de score voor rust verdubbelde, maakte Almere City in de tweede helft de aansluitingstreffer. Toch leek er van paniek bij de Leeuwarders geen sprake. "Bij een tegenslag herpakken we ons. Dat is de kracht van ons team", aldus Robertha, die weet dat SC Cambuur het in de volgende ronde hoogstwaarschijnlijk opneemt tegen het De Graafschap van Henk de Jong. 

"Het is een mooi affiche", meent hij. "Maar we moeten niet met onze nieuwe trainer bezig zijn. Hij zal ook willen winnen." Zaterdag wacht SC Cambuur de thuiswedstrijd. "We moeten dit ook maar eens in eigen stadion laten zien. Maar als we op deze manier promoveren, hoor je mij niet klagen", besluit Robertha lachend. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›