Etemadi steekt hand in eigen boezem: ''Helaas ben ik de schuldige''

0
Etemadi steekt hand in eigen boezem: ''Helaas ben ik de schuldige''

Egil Etemadi ontpopte zich dinsdagavond in Almere tot de schlemiel van de avond, toen hij SC Cambuur binnen vijf minuten twee doelpunten cadeau deed. De 32-jarige doelman was na afloop van de wedstrijd zichtbaar aangeslagen. 

"Het doet veel pijn", zegt Etemadi in gesprek met FOX Sports. "We hebben hier met z'n allen heel hard toegewerkt. In vijf minuten gooi je alles weg. Ook persoonlijk is het heel zuur." Bij de 1-0 voor Cambuur liet Etemadi de bal uit zijn handen glippen, waarna Robertha vrij kon inschieten. "Het was een simpele hoge bal. Ik wilde hem pakken en moest hem gewoon vasthouden."

"Ik greep twee keer slap in en ben twee keer in de fout gegaan", concludeert Etemadi. "Als ik goed keep, weet ik dat goed gekeept heb, maar vandaag was het twee keer heel slecht van mijn kant. Ik heb ook gelijk mijn excuses aangeboden in de kleedkamer. Helaas ben ik vanavond de schuldige."

Hoewel SC Cambuur op een comfortabele 2-0 voorsprong kwam, bracht Almere City na rust de spanning terug in de wedstrijd. "In de rust heb ik ook tegen de jongens gezegd dat zij de enigen zijn die mij nog konden helpen vanavond. Ze hebben hard gewerkt, maar Cambuur verdedigde goed", aldus Etemadi. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›