Diemers: ''Kies ik voor Cambuur, dan doe ik Henk en Sandor tekort''

Mark Diemers kijkt woensdagavond met bijzondere interesse naar de return tussen De Graafschap en SC Cambuur in de play-offs om promotie/degradatie. De 25-jarige middenvelder speelde in het verleden voor zowel De Graafschap als SC Cambuur.

Een eenduidige voorspelling durft Diemers niet te doen. "Als ze snel scoren bij De Graafschap, denk ik dat Cambuur kansloos is. Dan wordt het een nulletje of twee voor De Graafschap. Mocht het lang uitblijven, kan het nog wel eens heel spannend worden", zegt de Fortuna Sittard-speler in gesprek met Omrop Fryslân.

"Als Cambuur het eerste kwartier, twintig minuten overleeft dan denk ik dat het een heel spannende wedstrijd gaat worden. Daar hoop ik stiekem ook wel een beetje op, want dat is leuk om naar te kijken", vervolgt de geboren Leeuwarder, die geen voorkeur durft uit te spreken. "Bij Cambuur ben ik gepromoveerd en dat is eigenlijk mijn cluppie. Ik kom uit Leeuwarden en dat is mijn stadje."

"Maar als ik voor Cambuur zou kiezen, zou ik Henk en Sandor tekort doen. Zij zijn heel belangrijk voor me geweest. Dus ik laat het in de midden, laat de beste maar winnen", stelt Diemers. "Ik hoop dat Cambuur wel weer naar de eredivisie gaat. Dat verdient deze stad en de club Cambuur, helemaal straks met het nieuwe stadion."

Lees meer:
0 reacties