Angst bij De Graafschap: ''Dan kan het weleens lang duren''

Na de 1-1 remise in Leeuwarden is de winnaar uit het tweeluik tussen De Graafschap en SC Cambuur nog lang niet bepaald. Bij De Graafschap zit de schrik er in ieder geval goed in. Supporters van de club vrezen voor degradatie.

"Dit is een heel belangrijke wedstrijd”, zegt supporter Marco van Rutten tegen De Telegraaf. "Als we er nu uit vliegen, kan het weleens lang duren voordat we terugkomen. Dan gaan de financiële kranen dicht. En je krijgt vreselijke wedstrijden tegen teams als Jong FC Utrecht en Jong PSV."

Het 1-1 gelijkspel in Leeuwarden zorgde bij Van Rutten voor weinig vertrouwen. "Zondag was het in de heenwedstrijd niks. De spelers klapten er totaal niet op. We moeten er daarom als publiek echt achter gaan staan", realiseert de Doetinchemmer zich.

Mike van Dissel, ook De Graafschap-supporters, staat er een stuk positiever in. "Ik reken erop dat we het uiteindelijk wel redden. We waren in Leeuwarden duidelijk beter. Hier op de Vijverberg in Doetinchem ’geet het spoken’. Dan speelt De Graafschap gewoon met twaalf man."

Lees meer:
0 reacties