'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Robertha teleurgesteld: ''We maken het alleen niet af''

( 1 reacties)
Robertha teleurgesteld: ''We maken het alleen niet af''

SC Cambuur werd deze week uitgeschakeld door De Graafschap in de strijd om promotie. Nigel Robertha, spits van de Leeuwarders, denkt te weten waar het fout is gegaan voor zijn ploeg.

"Voor heel het team was het niet de beste wedstrijd. We hebben niet de dingen uitgevoerd die we vooraf hebben besproken. Na de penalty dan weet je dat het lastig gaat worden hier. Daarna krijg je nog mogelijkheden om terug in de wedstrijd te komen. Maar dat gebeurde niet", begint Robertha tegenover VTBL.

Robertha denkt dat er meer had ingezeten. "We kregen veel mogelijkheden om te scoren. Mijn kopbal op de lat. We maken het alleen niet af. Dan verlies je hier met 2-0", vervolgt Robertha. "We zitten nu met de teleurstelling. Dat is het enige wat ik nu in mijn hoofd heb. Het heeft te maken met hoe we de wedstrijd ingaan. Dat was niet best."

Robertha speelde tegen zijn toekomstig trainer Henk de Jong, die werd toegezongen. "Dat heb ik niet gehoord. Ik heb er nog niet veel gevoel bij. Je wilt gewoon winnen en dan ben je daar niet mee bezig. Dat is iets voor volgend jaar. Hij wil deze wedstrijd ook winnen en dat is hem gelukt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 May 2019 om 15:35
    kijk in de spiegel