Cambuur Stadion sinds 2016 weer eens volledig uitverkocht KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Cambuur en Jong Ajax Winnend Feyenoord geeft voorsprong tegen Jong Cambuur bijna uit handen MATCHDAY| Beloften Cambuur met Oratmangoen en Akoy tegen Jong Feyenoord De Jong: ''Dat vond ik echt prachtig; een bewuste keuze''

Schilder over toekomst: ''Ga er niet vanuit dat ik bij Cambuur blijf''

( 0 reacties)
Schilder over toekomst: ''Ga er niet vanuit dat ik bij Cambuur blijf''

Voor SC Cambuur zit het seizoen erop na de uitschakeling tegen De Graafschap in de play-offs. Robbert Schilder, aanvoerder van de Leeuwarders, heeft zodoende zijn laatste wedstrijd in het geel van Cambuur gespeeld.

"Ik had wel willen blijven. Maar dat moment is al lang geweest. Daar heeft de club geen gebruik van gemaakt. Dus ik ga er niet vanuit dat ik bij Cambuur blijf", begint Schilder tegenover Omroep LEO. "Ik weet nog niet waar ik volgend seizoen speel."

Schilder heeft het altijd goed naar zijn zin gehad bij SC Cambuur. "Ik ben trots dat ik hier heb gespeeld en als aanvoerder. Ik ben wel teleurgesteld over de laatste twee seizoenen. Het was niet goed genoeg voor Cambuur-begrippen. Maar ik kijk wel met een positief gevoel terug op mijn periode hier."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!