Technische staf Cambuur compleet: ''Echte Cambuur-mensen''

SC Cambuur heeft Peter van der Vlag en Martijn Barto toegevoegd aan de technische staf. De twee oud-spelers zullen Henk de Jong en Sandor van der Heide assisteren.

Van der Vlag gaat als keeperstrainer aan de slag bij SC Cambuur. Hij stond tussen 2004 en 2009 onder contract in Leeuwarden en stopte onlangs als profvoetballer. Van der Vlag tekende voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

Barto gaat parttime als spitsentrainer aan het werk. De voormalig aanvaller speelde in het verleden maar liefst 238 wedstrijden voor SC Cambuur. Barto blijft ook actief bij de jeugdopleiding en commerciële afdeling van de club.

"Twee harde werkers en echte Cambuur-mensen", zegt technisch manager Foeke Booy op de officiële website van SC Cambuur. "Beide mannen kennen de club goed en hebben hun sporen verdiend in het betaald voetbal. Ze weten kortom wat er gevraagd wordt op het hoogste niveau en kunnen dat bovendien goed overbrengen."

???????? De technische staf voor volgend seizoen krijgt steeds meer vorm: naast Henk & Sandor sluiten Peter van der Vlag en Martijn Barto aan als keeperstrainer en spitsentrainer!

Welkom en succes mannen! pic.twitter.com/xtwBXNguZF

— SC Cambuur (@SCCambuurLwd) May 27, 2019
Lees meer:
0 reacties