''Pijnlijk, maar uiteindelijk is dat een beslissing van de trainer''

0
''Pijnlijk, maar uiteindelijk is dat een beslissing van de trainer''

Kevin van Kippersluis was afgelopen seizoen vrijwel altijd zeker van een basisplaats bij SC Cambuur. De aanvaller moest in de play-offs echter genoegen nemen met een reserverol, nadat hij terugkeerde van een blessure.

"Ik heb een paar wedstrijden gemist vanwege twee lichte blessures, maar was verder altijd een vaste waarde. Tot aan de play-offs dan. De eerste wedstrijd tegen Almere City stond ik er nog in, maar voor de return werd ik gepasseerd en ook de twee wedstrijden tegen De Graafschap startte ik op de bank, waarbij ik thuis zelfs niet in mocht invallen. Pijnlijk, maar uiteindelijk is dat een beslissing van de trainer", aldus Van Kippersluis tegenover De Gooi- en Eemlander.

"Ik heb hem nog wel om uitleg gevraagd en hij zei dat het een ’tactische keuze’ was. Natuurlijk kun je daar niet zoveel mee, behalve je erbij neerleggen", vervolgt Van Kippersluis, die in zijn twee jaar in Leeuwarden op tal van verschillende posities speelde. "Ach, je wordt er completer van hè. Ik kan als buitenspeler ook prima uit de voeten hoor, maar mijn voorkeur ligt toch wel op het middenveld, of als valse spits in een systeem met twee aanvallers."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›