Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

Bosschaart geniet bij SC Cambuur: ''Wat een amateurs hè?''

( 0 reacties)
Bosschaart geniet bij SC Cambuur: ''Wat een amateurs hè?''

Volgens assistent-trainer Pascal Bosschaart is het goed dat de selectie van SC Cambuur voor even is vertrokken uit de vertrouwde omgeving. De Leeuwarder ploeg verblijft momenteel op Ameland, waar de tenten zijn opgeslagen voor een trainingskamp.

"Hier maak je dingetjes mee die je verderop in het seizoen kunnen helpen. Je zit 24 uur op elkaars lip", vertelt Bosschaart tegenover de Leeuwarder Courant. Samen met Sandor van der Heide vormt hij een klaverjas-team. Met praten probeert hij de anderen tot fouten te dwingen. "Wat een amateurs hè?", klinkt het grappend. 

Bosschaart moet zorgen voor het evenwicht in de staf met de aanvallend ingestelde trainers Henk de Jong, Sandor van der Heide en Martijn Barto. "Ik had Henk wel een paar keer ontmoet, maar ik was wel verrast dat hij belde", aldus Bosschaart.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!