Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

De Jong ambitieus: ''Ik vind dat we wel een stap moeten maken''

( 0 reacties)
De Jong ambitieus: ''Ik vind dat we wel een stap moeten maken''

De kunstgrasmat van SC Cambuur is in onderhoud en dus wijkt de selectie van trainer Henk de Jong deze week uit naar de velden van een amateurvereniging. De spelers en staf van de Leeuwarders ondervonden dinsdag meteen de nadelen van het trainen op een ander veld. 

"Er mist een bal", legt Henk de Jong lachend uit voor de camera van FOX Sports. "Dat krijg je als je bosjes om het veld heen hebt. Ik geef meestal de keepers schuld, maar er zijn nu meerdere spelers aan het zoeken daarachter. Of ik zelf stiekem een bal verstopt heb? Nee, dat doen we maar niet."

De SC Cambuur-trainer is optimistisch over de kansen van de club in het komende seizoen. "Als er nog een aantal spelers bijkomen, dan vind ik wel dat wij om een plek bij de eerste vijf moeten spelen. De eerste twee plekken zijn misschien te hoog gegrepen, maar ik vind dat we wel een stap moeten maken."

De Jong verwacht dat zijn elftal daarbij wisselvallig zal zijn. "Het begin gaat misschien wel met pieken en dalen, maar dat is logisch want we hebben een hele nieuwe ploeg. Ik denk dat we een zware start krijgen, maar op een gegeven moment zal het wel goed komen." 

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!