Mühren strijdbaar: ''Vechten voor mijn plek, maar er is vertrouwen''

0
Mühren strijdbaar: ''Vechten voor mijn plek, maar er is vertrouwen''

SC Cambuur draait tot dusver een uitstekende voorbereiding. De Leeuwarders wisten in vier duels al 23 keer het net te vinden en hoefden bovendien nog geen enkel doelpunt te incasseren. 

"Het gaat inderdaad goed, maar het zegt ook niet zoveel", stelt Robert Mühren voor de camera van FOX Sports. "We hebben veel tegen amateurs gespeeld, maar de komende week krijgen we denk ik al meer tegenstand." Dan spelen de Leeuwarders in Franeker tegen Jong Ajax. 

Na de oefenpot tegen Jong Ajax gaat de Keuken Kampioen Divisie alweer van start. Of Mühren aan het begin van het seizoen op een basisplek kan rekenen, weet hij nog niet. "Ik moet vechten voor mijn plek, maar het vertrouwen is er. Laten we hopen dat we er een mooi jaar van kunnen maken", aldus de 30-jarige aanvaller. 

Mühren wil met SC Cambuur meedingen om de bovenste plaatsen. "Ik denk dat Cambuur daar ook thuis hoort. Of dat gaat lukken, dat zal moeten blijken. De selectie is nog niet compleet, maar we zullen zien met wat voor elftal we gaan starten." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›