De Jong baalt van 'geheime' oefenpot: ''Ik vind dat hartstikke zonde''

0
De Jong baalt van 'geheime' oefenpot: ''Ik vind dat hartstikke zonde''

Henk de Jong baalt ervan dat de oefenwedstrijd tussen PEC Zwolle en SC Cambuur achter gesloten deuren werd gespeeld. De Cambuur-trainer had liever gezien dat supporters werden toegelaten bij de vriendschappelijke wedstrijd.

"Ik vind het hartstikke zonde", begint De Jong bij SC Cambuur TV. "Onze supporters maar ook de supporters van PEC Zwolle horen hier gewoon bij te kunnen zijn. Het is tegenwoordig nou eenmaal zo. De oefenpot staat gepland en je mag er dan niet over praten."

"Ik vind dat vervelend", vervolgt De Jong. "Er zijn mensen die elke dag langs de kant naar onze training staan te kijken en dan moet ik tegen ze zeggen dat we een teamuitje hebben. Aan mijn kop kunnen ze dan wel zien dat ik lieg, want ik kan niet liegen."

De Jong merkt dat het spelen van wedstrijden achter gesloten deuren onvermijdelijk is geworden. "Je ziet het steeds meer. We komen anders ook niet aan voetballen toe, als we er niet aan meedoen", zegt de Fries, die zich ten slotte tot de supporters richt. "Sorry, het moest even zo. Maar liever doe ik het niet weer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›