'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

De Jong: ''We hadden voor rust met 3-0 voor moeten staan''

( 1 reacties)
De Jong: ''We hadden voor rust met 3-0 voor moeten staan''

Henk de Jong heeft een goed gevoel overgehouden aan de besloten oefenwedstrijd met PEC Zwolle. De  Leeuwarders gingen weliswaar met 4-1 onderuit, maar De Jong was zeer te spreken over het vertoonde spel van zijn elftal. 

"Ik ben blij dat we tegen PEC Zwolle gespeeld hebben", vertelt De Jong na afloop aan SC Cambuur TV. "Zij speelden in de eerste helft ook ongeveer met hun basiself. Als je ziet hoe wij in de eerste helft spelen, dat was gewoon genieten. We stonden uit het niets met 2-1 achter, maar we hadden met 3-0 voor moeten staan." 

"Het was eigenlijk zonde dat we 1-0 maakten", vervolgt De Jong. "We zetten hoog druk en PEC Zwolle kwam er niet aan de pas. Na de 1-0 veranderde dat en zakte het wat weg. Dan maakt Zwolle uit het niets twee doelpunten. In de tweede helft was Zwolle wel beter, maar een 4-4 uitslag had ook gekund."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Jul 2019 om 23:29
    en na rust met 8-1 achter, dus mister mooi weer, doe eens realistisch...