Booy onthult: ''Als je het mij vraagt, heeft hij Cambuur-DNA''

1
Booy onthult: ''Als je het mij vraagt, heeft hij Cambuur-DNA''

Foeke Booy is zich bewust van de sentimenten die spelen rondom de transfer van Doke Schmidt van SC Heerenveen van SC Cambuur. De technisch manager van SC Cambuur liet de rivaliteit tussen beide clubs echter niet in de weg staan van het aantrekken van Schmidt. 

"Natuurlijk kennen we deze gevoeligheden", begint Booy in de Leeuwarder Courant. "Maar als dat ons in de weg staat om succes te bereiken, doen we het niet goed. Ik ken Doke al een paar jaar en als je het mij vraagt, heeft hij Cambuur-DNA."

"Hij denkt aanvallend, zit er bovenop, heeft een ijzersterke mentaliteit, precies wat we hier in Leeuwarden willen zien", weidt Booy uit. "Hij voldoet aan al onze eisen. Trouwens, Doke is via zijn zaakwaarnemer naar ons toe gekomen. Ze hadden Cambuur op hun lijstje staan."

Daarnaast weet Booy dat de weg van SC Heerenveen naar SC Cambuur eerder al bewandeld is. "Doke is niet de eerste die van Heerenveen naar Cambuur komt." Onder meer Ronnie Venema, Yuri Rose, Reza Ghoochannejhad gingen Schmidt voor. "Doke heeft lef om hier in te stappen. Maar wij zijn blij en Doke is blij", besluit Booy. 

 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Jul 2019 om 22:56
    Begrijp het niet helemaal, een speler die afgekeurd wordt voor de selektie van NEC en en ook niet bij de clubs waar aan hij is verhuurd wordt gewenst is in eén keer de speler die het bij Cambuur wel gaat maken. Wat is hier de logica van. Of zien die clubs het helemaal verkeerd
vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›