Vermoedelijke opstelling SC Cambuur bekend: ''Doke missen we wel''

( 0 reacties)
Vermoedelijke opstelling SC Cambuur bekend: ''Doke missen we wel''

Doke Schmidt mist vrijdagavond de competitiestart van SC Cambuur. De 27-jarige verdediger kampt met een enkelblessure en is nog een aantal weken uitgeschakeld.

Schmidt heeft geen ernstige schade aan zijn enkel, maar het gewricht lijkt flink gekneusd te zijn. "Maar hij begint weer te lopen. Hopelijk is hij er over twee, drie weken weer bij", zegt Cambuur-trainer Henk de Jong in gesprek met de Leeuwarder Courant.

De oefenmeester vindt het jammer dat de zomerse aanwinst vrijdagavond niet kan spelen in de uitwedstrijd tegen De Graafschap. "Doke missen we wel. Dat is een jongen die door muren gaat. Hij heeft die onverzettelijkheid. Dat vind ik mooi."

Daarentegen is David Sambissa wel op tijd hersteld van een blessure. De Fransman start daardoor op de linksbackpositie. Ook Robin Maulun krijgt een basisplaats, waardoor Mitchell Paulissen op de bank begint. Dat geldt ook voor de meest recente aanwinsten Delano Ladan en Ragnar Oratmangoen.

Vermoedelijke opstelling SC Cambuur: Stevens; Van Deelen, Mac-Intosch, Schouten, Sambissa; Hoedemakers, Jacobs, Maulun; Kallon, Mühren, Korte.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›