Mühren: ''Dat zorgt ervoor dat we zoveel plezier hebben'' 'Cambuur kan tegen FC Dordrecht weer beschikken over sterkhouder' De Jong geniet: ''Dat zie je bij de Kohlenpott-derby niet eens'' De Jong overwoog overstap naar Heerenveen niet: ''Nee, totaal niet'' Meerdere Cambuur-spelers terug te vinden in Elftal van de Week

Cambuur heeft zware klus voor de boeg: ''Op papier de sterkste selectie''

( 0 reacties)
Cambuur heeft zware klus voor de boeg: ''Op papier de sterkste selectie''

SC Cambuur trapt vanavond de Keuken Kampioen Divisie af tegen De Graafschap, één van de ploegen die als favoriet wordt gezien voor promotie en heeft een zware klus voor de boeg.

De Graafschap zelf draait er niet om heen, hun doelstelling voor dit seizoen is direct weer promoveren naar de Eredivisie. Dat betekent kampioen of tweede worden. Netzoals De Graafschap zijn ook NAC, maar zij hebben nog geen topselectie, en Excelsior, zij hebben zich niet spectaculair versterkt, gedegradeerd. Andere ploegen waar potentieel in zit zijn Go Ahead Eagles, FC Volendam, SC Cambuur en Almere City FC, zo schrijft De Gelderlander.

"Op papier heeft de tegenstander van vanavond één van de sterkste selecties met Hidde Jurjus, afgelopen twee jaar keeper van de Superboeren en Roda JC, in het doel. De verdediging, de sterkste in de competitie, bestaat uit Ted van de Pavert en Twan van Huizen, een solide, hard en degelijk centraal duo, met backs Leeroy Owusu, momenteel gepasseerd voor Jasper van Heertum, en Jordy Tutuarima", vervolgt de krant. 

"Youssef El Jebli zal een sleutelrol vervullen op het middenveld, met naast met Stef Nijland en Gregor Breinburg. Op de bank heeft Snoei ook nog Javier Vet en Jesse Schuurman. In de aanval zullen Daryl van Mieghem, Ralf Steuntjes en Mohamed Hamdaoui voor de doelpunten moeten gaan zorgen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 6 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›