Mühren: ''Dat zorgt ervoor dat we zoveel plezier hebben'' 'Cambuur kan tegen FC Dordrecht weer beschikken over sterkhouder' De Jong geniet: ''Dat zie je bij de Kohlenpott-derby niet eens'' De Jong overwoog overstap naar Heerenveen niet: ''Nee, totaal niet'' Meerdere Cambuur-spelers terug te vinden in Elftal van de Week

Opstelling De Graafschap bekend: Owusu keert terug in de basis

( 0 reacties)
Opstelling De Graafschap bekend: Owusu keert terug in de basis

Coach Mike Snoei van De Graafschap heeft zijn opstelling voor het duel met SC Cambuur van vanavond bekend gemaakt.

Hoewel Leeroy Owusu niet altijd de voorkeur kreeg in de voorbereiding, krijgt hij die vanavond wel. "De focus bij Owusu ligt nu weer 100% op De Graafschap. Ik heb hem deze week zien trainen en dat is een verschil van dag en nacht met de periode daarvoor", aldus Snoei in gesprek met De Gelderlander.

"We hebben echt een heel sterke selectie. Ik heb al een paar keer geroepen dat we kampioen willen worden. Veel mensen keken me raar aan, maar inmiddels zijn we bij de bookmakers ook de favoriet", vertelt de trainer na de laatste training. 

De opstelling van De Graafschap voor het duel met SC Cambuur ziet er als volgt uit: Jurjus; Owusu, Van Huizen, Van de Pavert, Baas Breinburg, El Jebli, Schuurman; Van Mieghem, Seuntjens, Hamdaoui.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 6 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›