VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur verliest bij De Graafschap

2
VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur verliest bij De Graafschap

SC Cambuur is niet bepaald lekker begonnen aan het nieuwe seizoen. In Doetinchem werd er namelijk met 2-0 verloren van de Graafschap. 

In de eerste fase van de wedstrijd lag het tempo vrij hoog en kwamen er kansen over een weer. Eerst was Schouten dichtbij een treffer en aan de andere kant schoot Van Mieghem bijna raak. Ook Maulun was dichtbij met een vrije trap op de lat. Vlak voor rust kwam De Graafschap op voorsprong. De bal werd op de stip gelegd na een dubieuze beslissing en El Jebli rondde af. 

In de tweede helft verdubbelde De Graafschap al snel die voorsprong. Na een hachelijke situatie voor het doel van Stevens tikte uiteindelijk Mac-Intosh de bal in eigen doel. Hoewel Cambuur de kansen nog wel kreeg, bleef het bij 2-0 voor de Superboeren.

Opstelling De Graafschap: Hidde Jurjus, Jesse Schuurman, Toine van Huizen, Ted van de Pavert, Leeroy Owusu (58. Jasper van Heertum), Roland Baas, Gregor Breinburg (74. Javier Vet), Youssef El Jebli, Daryl van Mieghem (89. Frank Olijve), Ralf Seuntjens, Mohamed Hamdaoui

Opstelling SC Cambuur: Sonny Stevens, Jordy van Deelen, Erik Schouten, Calvin Mac-Intosch, David Sambissa, Robin Maulun (70. Mitchel Paulissen), Jamie Jacobs, Mees Hoedemakers (54. Stanley Akoy), Issa Kallon, Robert Mühren, Giovanni Korte (84. Ragnar Oratmangoen)

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Aug 2019 om 08:41
    Nou idd was niet echt best tweede helft waren we moe zat niks meer in ik had veel eerder gewisseld maar ja blijkbaar hoort het pas in de 70ste min en ik zou niet 433 spelen maar 442 in ruit heb je net wat meer op middenveld en schilder is nog een optie hij is dan mis wat te traag maar heeft overzicht en hij stond er altijd en kallon eerder wisselen sorry hopen dat het volgende week beter gaat
  • 9 Aug 2019 om 22:50
    De kop is er af, maar na een redelijke eerste helft, viel Cambuur de tweede helft behoorlijk door de mand en kwamen de tekortkomingen duidelijk aan het licht. Geen aanvoer vanuit het middenveld, voorin totaal niet bij machte om wat uit te richten. Kortom er staat voor de heren managers een behoorlijke opdracht om hier wat aan te doen. Je kan zeggen, het was nog maar de eerste wedstrijd, maar zo'n tweede helft geeft tocht te denken. Persoonlijke duels werden verloren, tweede/afvallende bal voor hun, geen kans gekregen, kortom: niet best en met nog een paar concurrenten in het verschiet, zal het toch anders moeten.